• info@digitall.es
  • NOVA DIRECCIÓ: C/JOAN MIRÓ, 21 - 08930 SANT ADRIÀ DEL BESÒS
  • 93 485 66 50

APLICACIÓ DE GOTA DE RESINA

Un acabat elegant, brillant i segur per als teus productes

GOTA DE RESINA DOMMES

A Digitall també oferim el servei de resinat sobre una gran varietat de materials, com vinil adhesiu , imant o fins i tot materials plàstics i acrílics. La gota de resina pot ser de diferents dureses i gruixos, incloent les microresinas de nomès 2 mm. La versatilitat de formes, mides i superfícies que ofereixen les resines, permeten moltes possibilitats en el camp dels regals corporatius i articles de souvenir.

A continuació, et presentem la nostra metodologia de treball per si pot ser del teu interès:

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Comptem amb instal·lacions totalment aïllades, lliures de partícules en suspensió i que garanteixen una constant temperatura i un control de la humitat ambient. Així, evitem la formació d'imperfeccions en el producte final i al mateix temps assegurem un assecat ràpid i eficaç.

LA NOSTRA MAQUINÀRIA

Comptem amb una màquina robotitzada de dos eixos, que ens permet resinar de manera precisa i amb exactitud diferents formes i mides, des d'una forma compacta a una lletra encunyada.

EL PRODUCTE: LA RESINA

Per al procés de resinat utilitzem resina transparent de poliuretà, una resina polimèrica biocomponente totalment lliure de mercuri i que compleix amb la normativa europea vigent. Les resines que apliquem són tractades al buit, anul·lant qualsevol bombolla en el procés de producció.

EL VALOR AFEGIT

Proporciona al producte final un volum addicional i un excel·lent acabat brillant, convertint-lo en un producte de gran resistència i llarga durabilitat tant en interiors com a l'exterior.

LA NOSTRA MAQUINÀRIA

Máquina de resinado manual Digitall Barcelona

Màquina de resina manual

Máquina de resinado automático Digitall Barcelona

Màquina de resina automàticaET PODEM AJUDAR?

El nostre equip tècnic estarà encantat de respondre tots els teus dubtes i escoltar qualsevol suggerencia dels nostres clients.

Posa't en contacte sense compromís!

GRÀCIES!

El seu missatge ha estat enviat amb èxit.